هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟ سفر خبرساز دختر و داماد پزشکیان به قزاقستان/ دفتر رئیس‌جمهور واکنش نشان داد + تصاویر سفر طرح تحقیق و تفحص از بنیاد شهید و امور ایثارگران کلید خورد اینفوگرافیک/ مرور فرامین اقتصادی رهبر انقلاب پیام رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی هشدار شورای نگهبان نسبت به حقوق‌های نامحدود / لایحه دوفوریتی بودجه رد شد علت شکایت وزیر میراث‌فرهنگی از خضریان چه بود؟ اعلام ۳ روز عزای عمومی در استان سمنان جزئیات مصوبه تغییر ساعت کاری از اول دی ۱۴۰۴ ظریف: زمانی که آمریکایی‌ها همدیگر را می‌خوردند، ما اینجا تمدن داشتیم عارف: عقب ماندگی در تکمیل برنامه سلامت الکترونیک باید جبران شود

عاملان شهادت شهدای امنیت تحت تعقیب و در تیررس اطلاعات سپاه هستند

فرمانده کل سپاه پاسداران اسلامی با اشاره به اینکه تمام کسانی که درجنایت وحشیانه نقش داشته اندمجازات میشوند گفت: عاملان شهادت شهدای امنیت تحت تعقیب ودر تیررس جامعه اطلاعات سپاه هستند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۶ - ۰۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 24
کد خبر: ۲۸۷۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرلشکر حسین سلامی عصر یکشنبه باحضور در شهرستان شهریار و در دیدار با خانواده شهید مرتضی ابراهیمی طی سخنانی با تاکید بر اینکه بنای انقلاب اسلامی تزلزل ناپذیر است اظهار داشت: تمام قدرت های جهان هم که با یکدیگر متحد شوند نمی توانند ذره ای تزلزل در بنای محکم انقلاب اسلامی به وجود بیاورند چرا که این انقلاب و این نظام شهیدان و فداکاران و جوانانی همچون شهید ابراهیمی را در خود پرورانده است.

 

سلامی با اشاره به اینکه تمام کسانی که در جنایت وحشیانه و به شهادت رساندن شهدای امنیت نقش داشته اند مجازات می شوند گفت: قاتلان شهدای امنیت تحت تعقیب و در تیررس جامعه اطلاعات سپاه هستند.

 

وی در ادامه بیان داشت: شهید ابراهیمی و شهیدان دفاع از امنیت یک سند زنده و حجتی بزرگ برای ملت ایران محسوب می شوند و همین است که طی این مدت و پس از آن اقدامات وحشیانه ملت ایران به طور یکپارچه به جوش و خروش افتاده اند و برای آنان اشک می ریزند و وی را فرزند خودشان می دانند و حال که برای دیدار خانواده این شهید بزرگوار مشرف شده ایم مشاهده می کنیم که خانواده این شهید گرانقدر مومن و انقلابی هستند و پروراندن و به ثمر رساندن چنین فرزندی در چنین خانواده فداکاری محقق می شود و فرزند آن شهید نیز پرچم دار پدر خواهد بود.

 

فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: ملت ایران منتظر باشند چرا که عوامل این جنایت ها و ضاربان شهید ابراهیمی بدون شک گرفتار خواهند شد و طبق قانون مجازات می شوند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار